• Cart
    • Please enable WooCommerce

Servicii

pe care ti le oferim cu profesionalism

Ce putem sa iti oferim

Vanzare

Oferim cele mai bune solutii pentru cei care doresc sa faca o achizitie sigura si la pretul corect. In stocul nostru gasiti cele mai bune oferte, iar autovehiculele noastre sunt verificate pentru a va garanta o experienta de calitate.

Ca si modalitati de plata puteti alege din urmatoare variante:

  • Cash
  • Credit Auto
  • Leasing Financiar
  • Leasing Operational

Intermediere

Daca sunteti interesat sa vindeti autovehiculul, dar nu aveti timpul necesar si va este teama sa nu fiti inselati de potentialii cumparatori, noi va oferim posibilitate sa lasati aceste griji in seama noastra. Va promovam autovehiculul si va cautam cea mai buna oferta, iar apoi va asistam in finalizarea tranzactiei. Astfel vanzarea autovehiculului se va face in conditii de siguranta si transparenta, iar dumneavoastra veti avea timp sa va ocupati de lucruri mai importante.

Achizitie

Daca doriti sa vindeti autovehiculul actual, noi suntem pregatiti sa va facem o oferta de achizitie si sa va garantam o procedura sigura si transparenta, prin care sa va bucurati de o tanzactie rapida, la un pret corect. Nu trebuie decat sa completati formularul.

Trade In

Daca doriti sa va schimbati autovehiculul, programul nostru de Trade In, este perfect calibrat pentru acest tip de tranzactie. Nu trebuie decat sa completati formularul de pe site si sa va alegeti noul autovehicul.

Garantie

Atunci cand achizitionezi un autovehicul rulat trebuie sa cunosti tot istoricul acestuia cat si starea reala in care se afla. Noi oferim spre vanzare doar autoturisme care au istoric complet, si care sunt evaluate pe baza unui control tehnic al calitatii. Astfel dumneavoastra cunoasteti toate informatiile despre istoricul si starea autovehiculului care urmeaza sa il achizitionati, putand lua decizia optima.

Management flota

Daca doriti sa mentineti autovehiculul in stare perfecta de functionare, noi va oferim serviciul de mentenanta, prin care toate grijile dumneavoastra, cu privire la parcul de autovehicule, pot fi transferate catre noi. Noi va gasim cele mai rapide si eficiente solutii de mentenanta, asistenta si asigurare, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de o structura de costuri optimizata pentru un parc auto in stare perfecta de functionare.

Back to top